30 Aralık 2011 Cuma

arabalarda niye inadına deri koltuk kullanılır hiç anlamam… bi kere yazın inanılmaz sıcak olur. bacağınız oranız buranız yanar… ikincisi kışın inadına soğuktur. donarsınız… üstelik deri kumaş kaplaması için normal ederinin üzerine bir ton para daha dökersiniz… neden peki? paranızla rezil olmak adına!!! 
peki konuya nerden geldik diyebilirsiniz… ya da noldu da aklına geldi birden…
geçen akşam ofisten çıkmış, ayağımda 14cm'lik topuklularımla yeni yıl alışverişimi beyoğlu'nun klasikleşmiş insan kalabalığı içinde zar zor halletmiş, dolmuş kuyruğunda uzun süre bekledikten sonra nihayetinde binebildiğim dolmuşun deri koltuklarında çektiğim ızdırap sonrası konuya gelmiş bulunuyorum. üzerimde deri birşey olmadıkça o koltukta oturmak imkansızdı. zaten arka sıra olarak komple kaydık. ne viraj ne düz yol… farketmedi… aracın yarattığı her artçı sarsıntıda, boy endeksine göre kalça boyutlarımı da göz önüne alınca teknik olarak 3 ila 5 dk içinde tamamen kapının önüne yatmış olmam kaçınılmazdı. hele de ani frenler bu süreyi yalnızca bir refleks kadar kısa bir süreye düşürebiliyordu… 
çılgın şoförümüzün trafiğe takılmasına nasıl şükrettiğimi tahmin edersiniz. artık kapı tarafındaki koltuklara oturmuyorum =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder